Kaipaatko uutta suuntaa osaamisellesi ja asiantuntemuksellesi?

Luo unohtumattomia
elämyksiä kanssamme!

Liity Onnen Voimala-yhteisöön, missä liikunta, taikuus, musiikki ja innovatiiviset tapahtumat kohtaavat!
Meillä pääset muokkaamaan tulevaisuuden viihdettä ja tapahtumia, jotka koskettavat tuhansia sydämiä ja synnyttävät ikimuistoisia kokemuksia.

Jussi Voutilainen

Pääonnellistaja, Onnen Voimala

Jos olet kokenut arvostuksen puutetta...tämä tulee olemaan tajunnan räjäyttävä mahdollisuus, sillä mekin olemme huomanneet, että liian usein ihmisten osaamista ei tunnisteta ja arvosteta. 

Olemme seuranneet aitiopaikalta, kädet savessa tapahtumia ja onnellisuutta rakentaen, että erinomaisia tapahtumia rakennetaan vain huippuosaajien kanssa.


Ja olemme myös löytäneet Onnen Voimala-yhteisöön nykyaikaisia huipputekijöitä!  

Sinä huippuosaaja
(tai sellaiseksi haluava)... 
Haluatko liittyä mukaan
Onnen Voimala-yhteisöön? 

Meillä huippu osaajia arvostetaan, liity mukaan!

Miksi Liittyä Onnen Voimala-yhteisöön?

  • Kilpailukykyinen korvaus: Paras mittari arvostukselle on ammattitaidosta ja työstä saatava korvaus
  • Monipuoliset Projektit: Työskentele ainutlaatuisissa projekteissa, jotka hyödyntävät monenlaisia taitojasi ja tuovat esiin jokaisen yksilön ainutlaatuisuuden.
  • Verkostoituminen: Laajenna verkostoasi samanhenkisten ammattilaisten kanssa monilta eri aloilta, kuten liikunnasta, taikuudesta, musiikista ja tapahtumatuotannosta.
  • Osaamisen kehittyminen: Uskomme "tekemällä oppimiseen". Pääset yhdessä muiden huippuosaajien kanssa luomaan tapahtumia ja jakamaan osaamista sekä oppimaan muiden osaamisesta. Oppiminen yhdessä on parasta, selvä Win-Win tilanne! 
  • Joustavuus ja Itsenäisyys: Nauti joustavuudesta ja vapaus valita projektit, jotka puhuttelevat sinua eniten, työskennellen omilla ehdoillasi.
  • Näkyvyys: Jaa taitosi ja intohimosi suurelle yleisölle, rakentaen omaa brändiäsi ja portfoliotasi jokaisen projektin kautta.

Ketä Etsimme:

  • Liikunta-alan ammattilaiset: Etsimme koulutettuja ja omistautuneita liikunnanopettajia, personal trainereita, liikunnanohjaajia ja muita liikuttamisen osaajia, jotka ovat valmiita inspiroimaan muita terveellisen elämäntavan ja fyysisen toiminnan kautta.
  • Muusikot: Olipa sinulla sitten klassisen musiikin koulutus tai sydän kiinni rockissa, etsimme lahjakkaita muusikoita, jotka voivat luoda sykettä ja tunteita jokaiseen tapahtumaan.
  • Taikurit: Jos sinulla on kyky lumota yleisö ja luoda uskomattomia illuusioita, haluamme sinut mukaan tuomaan taianomaisia hetkiä kaikenikäisille.
  • Tapahtuma-tuottajat ja -rakentajat: Arvostamme niitä, jotka voivat nähdä suuren kuvan ja tuoda sen eloon – järjestäjiä, suunnittelijoita ja rakentajia, jotka voivat luoda tapahtumista saumattomia ja unohtumattomia.

Liity Meihin!

Jos olet valmis ottamaan taitosi uudelle tasolle ja luomaan merkityksellisiä, sydäntä särkeviä kokemuksia, Onnen Voimala on sinun areenasi. Lähetä meille tietosi ja kerro meille, miksi juuri sinä olet seuraava tähtipelaajamme. 

Liity mukaan
Onnen Voimala-yhteisöön!

Haemme yhteisöömme huippu-tyyppejä!

Mitä Onnen Voimala-yhteisön jäsenet ovat mieltä toiminnastamme?

"Parasta mitä voi onnellisuuden vuoksi tehdä"

Tähän tarinaa....

Maijja Meikäläinen  //  Onnellistaja

© 2023, Onnen Voimala